Adatokat szerezhetsz információ nélkül, de nem szerezhetsz információt adatok nélkül.

Partnereink

Bemutatkozás

 

A Business Process Consulting Zrt. 2001-ben alakult, innovatív informatikai fejlesztésekkel és üzleti intelligencia megoldásokkal foglalkozó magyar középvállalkozás. Cégünk, mint az üzleti intelligencia (BI) és vállalati teljesítménymenedzsment (CPM) szakértője vehette át az IBM 2011-es és 2012-es „Év Üzleti Partnere” elismerését. Az „IBM Cognos” kategóriában kaptuk meg a díjat, ezzel a címmel az IBM elismerte a Cognos termékek értékesítésével és a hozzá köthető szolgáltatások kivitelezésével kapcsolatos erőfeszítéseket, valamint jelezte a piac számára, hogy társaságunk rendkívüli szaktudással bír és jelenleg a legjobb hazai IBM Cognos szakértő.

Munkatársaink közül jelenleg 14 fő foglalkozik IBM Cognos BI, CPM, TM1, SPSS tanácsadással, illetve adattárház és ETL fejlesztéssel, közülük 11 fő szerzett összesen 31 nemzetközi IBM Cognos minősítést, és ez a szám a rendszeres belső továbbképzés eredményeként folyamatosan növekszik.

Felkészült, 20 fős szoftverfejlesztő csapatunk Core rendszerek, valamint egyedi ügyviteli alkalmazások fejlesztésével foglalkozik a pénzügyi szféra számos szereplőjénél. A mérhető minőségi mutatókon túl, fontos számunkra, hogy az Ügyfeleink egy szavahihető, megbízható, korrekt partnert ismerjenek meg bennünk, akik tudnak és akarnak az Ügyfelek problémáival, feladataival azonosulni és azokra segítő, használható válaszokat adni. Csapatunk 12 nemzetközileg elismert Oracle, Sybase, Sun, Bosch, IRCA minősítéssel büszkélkedhet.

Cégünk hajtómotorja a folyamatos szakmai fejlődés, az innováció. Kollegáink rendszeres belső és külső képzések, nemzetközi vizsgák segítségével tarthatják karban piacképes tudásukat, egymást támogatva, motiválva proaktívan keresik a megoldást az ügyfelek problémáira.

Társaságunk jelentős know-how-t tudhat magáénak pénzügyi (bank, biztosítás, lízing, hitel, bankkártya), telco (távközlési műszaki nyilvántartások, data warehouse), államigazgatási (önkormányzati ügyvitel támogatás) és általános rendszerüzemeltetési területen is.

Kiemelt célunk, hogy a közeljövőben a tevékenységének, munkakörének megfelelő nemzetközileg elismert vizsgát tegyen minden munkatársunk, ezért a folyamatos képzés és felkészülés különösen fontos szerepet játszik társaságunk életében.

 

ibm

Referenciák

ELÉRHETŐSÉG

 

Business Process Consulting Zrt.logobig_fa
H – 1134 Budapest, Dévai u. 26-28.
Telefon: +36 1 801 7014
Fax: +36 1 801 7015
Email: info@bpc.hu
logo_big

ÍRJON NEKÜNK!