IBM Cognos

Miért alkalmazunk IBM Cognost?

Legyen szó üzleti intelligenciáról, pénzügyi állapotfelmérésről, stratégiamenedzsmentről vagy egyéb üzleti elemzésekről, az IBM Cognos az a szoftver, amely megadhatja vállalatának mindazt, ami a hatékony, adatalapú működéshez szükséges.
A különböző Cognos termékek egyaránt ajánlottak egyszemélyes cégek, kis- és középvállalatok, nagyvállalatok, különálló munkacsoportok és osztályok részére is. Az IBM Cognost arra tervezték, hogy a vállalat minden tagjának segítsen olyan döntéseket hozni, melyek a lehető legjobb üzleti eredményekkel járnak – rövid- és hosszútávon egyaránt.Megismerni a múltat, megérteni a jelent, formálni a jövőt…

Az IBM Cognos BI rendszer nemcsak a jelenbe, de a múltba és a jövőbe is remek betekintést kínál vállalata működésével és teljesítményével kapcsolatban, így döntéshozói minden eddiginél jobban, a kockázatok minimalizálásával használhatják ki a kínálkozó üzleti lehetőségeket. A megbízható adatok alapján összeállított jelentések és dashboardok segítenek felismerni és megérteni az egyes döntésekkel járó rejtett, mégis jelentőségteljes, komplex folyamatokat és ezek eredményeit, valamint a lehető leggyorsabban reagálni a folyamatosan változó üzleti igényekre.

Néhány szóban összefoglalva az IBM Cognos BI előnyei: