BIG DATA & AI

A kimagasló teljesítményhez mi kilenc fontos hívószóban hiszünk.

adat ikon

Adat

Az adatok a vállalat működése során keletkeznek, a különböző informatikai és üzleti rendszerek használatával. Önmagukban talán átláthatatlannak és értéktelennek tűnnek, de egy megfelelő üzleti intelligencia (BI) rendszer segítségével olyan információk nyerhetők ki belőlük, melyek elengedhetetlenek a jóüzleti döntések meghozatalához.

etl ikon

ETL

Az ETL rövidítés az adatbázis-kezelés háromfontos folyamatára utal: Extract, Transform, Load, azaz Kinyerni, Átalakítani és Betölteni. Az ETL-eszközök célja, hogy a kívánt típusú és mennyiségű adatot kinyerjék a megfelelő forrásadatbázisból, átalakítsák azt a kívánt formába, majd az így létrejött adatokat betöltsék a céladatbázisba, azaz egy adattárházba.

big data ikon

Big Data

A Big Data egy vállalat összes olyan strukturált vagy nem strukturált adatát jelenti, melyből a további működés, üzleti döntések szempontjából hasznos, sőt, létfontosságú információk nyerhetők ki egy adatbányászati rendszer segítségével. A modern vállalatok sikeres működéséhez ma már elengedhetetlen a Big Data és annak megfelelő kezelése.

uzleti intelligencia ikon

Üzleti Intelligencia

Az üzleti intelligencia egy adatelemzési folyamat, mely segít a vezetőknek, dolgozóknak és felhasználóknak átgondoltabb üzleti döntéseket hozni. Az üzleti intelligencia rendszerek segítenek a vállalatoknak értékes adatokat gyűjteni belső rendszereikből és külső forrásokból. Az adatok elemzések és lekérdezések során esnek át, melyek alapján jelentések, adatvizualizációk és kimutatások jönnek létre.

prediktiv elemzes ikon

Prediktív elemzés

A prediktív elemzés az adatbányászat azon része, mely a kinyert adatokfelhasználásával segít felismerni a jövőbeli üzleti lehetőségeket és trendeket, így a vezetők még pontosabb és biztonságosabb döntéseket hozhatnak a további működéssel kapcsolatban. Az általunk kínált BI rendszerek többek között ebben is a felhasználók segítségére vannak.

uzleti terv ikon

Üzleti tervezés

Az üzleti terv egy részletes leírás egy adott vállalat tervezett működéséről, mind marketing, pénzügyi és általános működési szemszögből. BI rendszereink a kinyert adatok elemzésével lehetővé teszik a pontos és biztonságos üzleti tervezést, hiszen a vezetők valódi, adat- és információalapú döntéseket hozhatnak, ahelyett, hogy a megérzéseikre hagyatkoznának.

egyedi alkalmazasok ikon

Egyedi alkalmazások

Üzleti intelligencia rendszereink a modern vállalatok legtöbb kérdésére és problémájára választ nyújtanak, de tapasztalt és szakképzett fejlesztői csapatunk készen áll egyedi alkalmazások fejlesztésére is, partnereink igényei alapján.

munkafolymat ikon

Munkafolyamatok

Az általunk kínált eszközök és alkalmazások segítségével az emberi feladatok és munkafolyamatok remekül kombinálhatók és tervezhetők. Az adatbányászat során kinyert adatok lehetővé teszik a munkafolyamatok lehető legnagyobb fokú optimalizálását, a vállalat minden eddiginél hatékonyabb működése érdekében.

is ikon

Mesterséges intelligencia

Az elmúlt néhány éveben a számítástechnika világa hihetetlen változásokon megy keresztül. A deep learning és az AI segítségével a számítógépek megtanulnak saját maguknak szoftvereket írni. A deep learning a számítógépek számítási kapacitásának növekedését tette lehetővé. Segítségével a korábbiaknál összetettebb feladatok oldhatók meg, és pontosabb eredményt adó, okosabb gépi tanulást tesz lehetővé.

Cégünkről

A Business Process Consulting Zrt. üzleti intelligencia megoldásokkal, egyedi alkalmazás fejlesztéssel és tanácsadással foglalkozik.

Szakértői csapatunk több mint 20 éve azon dolgozik, hogy üzleti problémákra biztosítson hatékony megoldásokat több különböző iparágban. Munkánk során célunk ügyfeleink sikereinek növelése, folyamataik egyszerűsítése a piacon elérhető innovatív technológiák felhasználásával.

Részletek
DC office irodahaz

Partnereink

ingram_logo
oracle logo
ibm logo
bosch logo
ivsz logo

Nyitott pozíciók

Csapatunk tagjaként, aktívan részt vehetsz a pénzügyi szektor jelentős informatikai projektjeiben és emellett új technológiákkal biztosíthatod a szakmai fejlődésedet.

  • Business analyst
  • BI konzulens
  • Rendszerszervező
  • Java fejlesztő
Részletek
karrier kep
Várunk a csapatba!

Elérhetőség

Business Process Consulting Zrt.

H – 1134 Budapest, Váci út 49.
Telefon: +36 1 801 7014
Fax: +36 1 801 7015
Email: info@bpc.hu

bpc logo nagy