IT oktatási tevékenység

Üzleti stratégiánk fontos része az IBM-mel való szoros együttműködés.
2009 májusában Magyarországon elsőként szereztünk IBM Cognos ValueNet partneri, majd az IBM Cognos BI, Planning és TM1 Support Provider-i minősítést. Cégünknél jelenleg 11 fő foglalkozik IBM Cognos BI és Planning & Budgeting tanácsadással, mindannyian felsőfokú közgazdasági és/vagy informatikai végzettséggel rendelkeznek.

Közülük heten szereztek összesen 34 nemzetközi IBM Cognos minősítést, így magas szakmai színvonalon tudjuk támogatni az IBM Cognos eszközökkel kapcsolatos kereskedelmi, implementációs, oktatási és támogatási tevékenységeket, és rendszeresen tartunk magyar és angol nyelvű IBM Cognos oktatásokat. Az IBM SWG Training Delivery, az IBM Magyarországi Kft., az Avnet Technology Solutions Kft. és az Ingram Micro Magyarország Kft. együttműködésével az elmúlt években több mint ötven IBM Cognos kurzust valósítottunk meg és tanfolyamaink megrendezése jelenleg is folyamatosan zajlik.

Szakembereink meghívott előadóként már több száz főnek tartottak különféle IBM Cognos BI és Planning tanfolyamokat. Angol nyelvű előadásinkon részt vettek többek között a NOKIA és az IBM DSS EMEA amerikai, valamint ázsiai és csendes-óceáni térségbeli munkatársai, magyar nyelven pedig a Raiffeisen Bank, az Erste Bank, K&H Bank, a Generali Biztosító, a Groupama Biztosító, a Telenor Magyarország Zrt., és a NISZ – Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. szakembereinek tartottunk előadásokat.